• CopyCentrum..ahol a diplomád formát ölt!
  • Üzlet: 8000 Székesfehévár, József Attila u. 41.
  • Telefon: +36(20)457 06 61
  • E-mail: diplomakotes@copycentrum.hu
  • facebook

Bemutatkozás

CopyCentrum..ahol a diplomád formát ölt!

Üdvözöllek a CopyCentrum weboldalán!

Szeretettel várunk minden kedves leendő és visszatérő vásárlónkat Székesfehérváron a József Atilla út 41. szám alatt. Vállalkozásunk több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik nyomdatechnika területén.

A diplomakötés, a fénymásolás és a nyomtatás mellett számos nyomdaipari szolgáltatással állunk az Önök rendelkezésére Székesfehérváron. Legyen szó egy egyszerű nyomtatásról vagy akár egy névjegykártya elkészítéséről, nálunk mindenre van lehetőség. Reméljük, hogy megelégedéssel fogsz barangolni cégünk világhálón elhelyezett üzletében.

Vállakozásunk komoly szakmai és gyakorlati ismeretekkel müködik a nyomdatechnika területén. A minőségi munka biztosítása az első dolog számunkra, ezért csak is első osztályú alapanyogokat és kellékeket használunk termékeink elkészítésénél. Célunk, hogy minél több állandó szerzõdött partnernek biztosítsunk magas szintû szolgáltatást, illetve a betérõ megrendelõket is színvonalasan kiszolgáljuk.

CopyCentrum

Kimaradt egy lap? Nálunk ez sem probléma! 10 perc alatt pótolható!

Cégünk főtevékenységi köre: diplomamunkák, záróvizsgák, szakdolgozatok kötése választható igények szerint. Üzletünk célirányzott vevőköre a felsőfokú oktatásban résztvevő diákokra irányul.

Emelet egyéb szolgáltatásaink: fénymásolás, spriálkötés, névjegykártya készítés, laminálás, fax küldés és fogadás, nyomtatás színesben és feketefehérben, szkennelés és internet használat.

20

+

év tapasztalata

15

+

szolgáltatás

10

e

kész projekt

12

+

nyomdagép

Szolgáltatásaink

Megrendelését e-mailben is leadhatja: 10.000Ft feletti rendelés esetén Székesfehérvár területén ingyen kiszállítjuk megrendelését. A nálunk készített másolatokat ingyen vágjuk.

Diplomakötés

Diplomakötés

Csak is első osztályú alapanyagokból készülnek munkáink. A diplomakötést igénybe veheti személyesen az üzletben, telefonon és e-mailben..

Fénymásolás

Fénymásolás

A fénymásolás már-már életünk részévé vált,sokan használják a munkájukhoz vagy éppen a tanulmányaikhoz ,legyen szó fekete-fehér vagy színes..

Nyomtatás

Nyomtatás

Napjainkban a sokszorosításban még mindig fő szerepe van a fekete-fehér nyomtatásnak. Ezen a területen is a minőségi munka vált a legfontosabb szempontá..

Spirálkötés

Spirálkötés

Vállaljuk dokumentációk, füzetek, prospektusok, tervek, projektek kötését. A különféle kötészeti eljárásokat alkalmazva biztosítjuk ügyfeleink számára a minőségi..